What a day !

Dagen begynte helt greit. Jeg hadde planer om å gå å trene og så møte Li-Mei på Sushi-date etterpå. Alt hvor über koselig, men dessverre klarte jeg jo å glemme kameraet hjemme. *Nedtur*  Og slik datt dagen sammen, bit for bit. Jeg og Li-Mei sier hade bra og jeg drar hjemover. Jeg kommer hjem. "Å, nei ! Hvor i H****ete er nøkklene mine? Å herregud ! " Jeg leter i lommene, jeg leter å baggen, og fortsetter slik en million ganger for jeg må innse at nøkklene ligger ikke her !

Jeg løper så ned til bussen, imens jeg ringer Elexia og spørr om de har funnet noen nøkkler med Hello Kitty hengelår på. *NEI*. Jeg rekker bussen, går av på lillestrøm og løper til Elexia. "Har dere funnet noen nøkkler?" *NEI* Løper opp til garderoben. Er det noen nøkkler der? *NEI* Snakker vi angstanfall, eller?


♫ Daniel Powter ? Bad Day

Skuffet labber jeg bort til bussen hjem. Men så får lille Linh en PLAN ! Jeg kan jo bare stikke innom huseieren og spøøre om han har en ektra nøkkel jeg kan låne bare for å få låst meg inn ! *Gud, som jeg er smart* Hvorfor tenke jeg ikke på det før? Fordi han ikke er hjemme !

Hva gjør jeg nå ? Jo, jeg går opp trappene til leiligheten og, ja jeg vet nøkklene ikke ligger der, men jeg må lete engang til bare for sikkerhetskyld. Og der er de. Innerst inne i gymskoen min ! *ARE YOU F****ING KIDDING ME ?*

2 kommentarer

Tonjes music

17.feb.2011 kl.15:18

Haha, litt av en plass å oppbevare nøkler ;) men bra du fant dem igjen!

svisken

17.feb.2011 kl.18:16

Det er stressende!

-Kommentere tilbake?

Skriv en ny kommentar

hits