Estoy en Malaga !

Må innrømme det har blitt litt lite blogging i det siste. Mye fordi det for det meste har gått i kun jobbing og trening. But Anyway !

Nå befinner jeg i gode varmere strøk og savner ikke kulden i Norge et sekund ! Jeg og fetteren min, Alex, har nemlig fått tur til Malaga som julegave av bestemor og bestefar til jul♥ Gud, er de ikke snille ? !

Så dag var det bare å stå opp 03.00 og gjøre seg i stand til å reise til gardermoen. Der koste vi oss med litt "frokost" før det bar seg i vei til solkysten.

Min 36 kroner dyre muffins !

Nå sitter vi og spiller kort, alle som en. Nei, nå lyver jeg ! Alex gikk og la seg så det blir det bare vi tre, meg, bestemor og bestefar, som spiller !  Jeg taper rått !Vi har også vært på Miramar og shoppet bittelitt. Kjøpt litt neglelakk, et par sko og slikt. Legger ut bilder av det senere. Orker ikke helt å begynne å ta bilder av det nå. Litt trøtt må jeg innrømme å si at jeg er. Så nå blir det vel natta fra meg.

NB: Har også en avtale med Krister, min bestevenninnes type, om å blogge hver dag denne uken, så stay tuned !
4 kommentarer

pinky !

26.jan.2011 kl.23:05

Haha sweet :-D kos deg masse da :-)

26.jan.2011 kl.23:07

de muffinsene er sykt dyre på flyplassen. du får kose deg i Malaga for meg oxo da :) skulle elsket å være der med deg nå <3 lite å gjøre uten deg her

YingRebecca&CarmenNicole

27.jan.2011 kl.17:16

ååh, godt at du blogger meir !! <3 Kos deg :)

Ivan Bratli

27.jan.2011 kl.19:52

Dere er heldigriser begge to som har slike besteforeldre. Ikke sant?

Skriv en ny kommentar

hits