Har jeg blitt et tredjehjul ?

Dette blir vel et slags klageinnlegg. Eller kanskje ikke? Dette vil i hvertfall bli et innlegg med tanker mitt hodet har hatt nå den siste tiden.

Vet ikke helt hvordan jeg skal begynne, men et normalt scenario må jeg vel innrømme at det kanskje er? Gud, jeg føler meg så Egoistisk ! For tre måneder skjedde det noe. Noe som forandret alt. Min aller besteste venninne ble sammen med en gutt. Jeg var så overlykkelig, endelig en gutt som elsker henne og en gutt hun faktisk elsker også♥ Kunne jeg bedt om noe bedre for jenta mi ?

Men hvis jeg er så glad hun kanskje har funnet den rette, en som faktisk godtar at hun har ei venninne hun ønsker å dele tiden sin med, hvorfor skriver jeg dette innlegget da?

De siste fire/fem dagene har jeg hatt sånn vondt i hjertet. En smerte som skremmer meg. Føler meg så slem som sier dette, hvorfor kan jeg ikke være glad på deres vegne?

*When three are one too much*

Men jeg rett og slett hater det ! Det er liksom som om jeg ikke eksisterer i min venninnes verden lenger. Absolutt alt dreier seg om han ! Før delte vi alt, gjorde alt sammen, likte de samme tingene. Alt vi har gjort de siste 5/6 årene har vært med hverandre, only ! Vi dro til Tokyo sammen,  England sammen. Vi deler til og med på utgiftene. Når jeg har penger betaler jeg og vice versa ! Men nå ? Nå betaler jeg nesten for tre. Venninnen min jobber kun i at vikarfirma og får ikke så mange jobbtimer som meg altså jeg tjener mer altså jeg betaler nesten alt ! Til og med maten typen hennes spiser. Jeg gjør dette med glede, men allikevel føler jeg at jeg liksom bare blir dyttet bort.

Jeg føler liksom som om jeg må kjempe for å få tid med henne og hver gang jeg prøver rister hun bare på hodet og heller velger han, og hvis jeg endelig lykkes blir han enten med eller så blir han smågretten og får meg til å få dårlig samvittighet  fordi jeg tok henne fra han.Q: Synes dere jeg egoitisk?
Har dere opplevd noe lignende?Én kommentar

Kristin

09.jan.2011 kl.19:07

Jeg tror alle føler seg som et tredje hjul iblant. Det er ikke lett når en bestevenn får seg kjæreste, og du må tviiiinge henne til å tilbringe litt tid sammen med deg. Det jeg har lært er at jeg ikke skal bry meg, men jeg lar jo selvfølgelig personen få vite akkurat hva jeg mener. Det er ikke riktig av bestevennen å bare være med kjæresten. Vennskap varer evig, kjærester som regel ikke. Men forholdet er jo ganske nytt, så da er dem ganske oppslukt i hverandre. Alt er så nytt og de er forelska. Det får du ikke gjort noe med. Men etterhvert så blir det bedre .Det lover jeg deg!! :-) Å forsørge to andre voksene mennesker er feil Felicia.. Selv om du vil og er kjempe snill som gjør det. Føler du at du får noe igjen for det? Vær litt bitchy, og vær litt kald.. :-)

Klemmer <3

Skriv en ny kommentar

hits