Hva Betyr Navnet Ditt?

Da jeg ble født var navnet mitt: Lien Felicia Bratli Tran. Lien og Tran var mine såkalte vietnamesiske navn. Men da jeg begynte på skolen fjernet mamma Tran  fra navnet mitt fordi hun var redd jeg skulle bli mobbet for det. Senere forandret jeg fornavnet mitt Lien til Linh fordi det var det navnet mamma ville jeg skulle ha fra begynnelsen. Men fordi pappa heller ville at jeg skulle hete Lien så ble det det jeg het. 

Så nå er navnet mitt Linh Felicia Bratli og jeg synes faktisk fornavnene mine ser fint ut sammen, liksom litt meant for each other, hvis du skjønner hva jeg mener. 

Men tilbake til overskriften - Hva betyr egentlig navnet deres og vet dere opprinnelsen? Synes dere betydningen av navnene deres passer til den dere er?

In my case betyr Linh Vår og er Vietnamesisk og Felicia betyr lykkelig og heldig og er latinsk.  ATM føler jeg at jeg er både lykkelig og heldig. Og vår kan jo bety så mangt, men synes og grunn at jeg passer navnene mine ganske godt.Vet dere ikke kan dere sjekke her
7 kommentarer

kult innlegg :P mitt betyr kvinne fra mangdala.... hahah...

MB

25.aug.2010 kl.01:11

Mitt navn, Marit, betyr perle. Så mormor har alltid kallt meg hennes lille perle, og i dåpsgave var alle smykkene, ringen o.l. med perler.

MISS LUNATIQ

25.aug.2010 kl.02:39

Navnet mitt er Florenthyna og det er latinsk og betyr blomstrende :)

Hanna

25.aug.2010 kl.08:49

My first name means Grace and my surname is prayer.

Wendys

25.aug.2010 kl.09:53

Mitt første fornavn stammer fra latin og betyr blind. Mitt andre fornavn er av hebraisk opprinnelse og betyr "gud er fullkommen"/"Guds ed" e.l. Så jeg føler overhodet ikke at det stemmer med min person. Blinde gudsløfter, liksom. haha.

Rosafrosk

25.sep.2010 kl.02:55

Fornavnet mitt betyr "plommeblost" eller "pen blomst" (jeg har ikke bestemt tegn ennå), mellomnavnet mitt "gave fra Gud" på gresk, og etternavnet mitt er det stedet på vestlandet besteforeldrene mine har en gård (:

worldtraveller

25.sep.2010 kl.09:12

Rosafrosk: Åhhh ! Du må vise meg hvordan tegn navnet mitt er !

Skriv en ny kommentar

hits