Too Busy, Too Little Time !

Som jeg sa i forrige innlegg er vi i Hong Kong med en Sightseeing Gruppe, så jeg får dessverre ikke mye tid til å blogge fordi vi alltid er i full fart. Klokken er nå 08.15 i Hong Kong så nå må jeg forte meg. Må kle på meg, spise frokost og møte ved bussen før klokken er 9. Stress !

Å være med en Sightseeing Buss, må jeg si etter min mening, er helt forferdelig. Det synes også min Stemor, My og min lillebror ! Men jeg må innrømme at denne turen er nok litt verre for meg, enn de andre, uten si at jeg er egoist ! Greia skjønner du er at vi reiser med en vietnamesisk gruppe, og jeg er da den eneste som ikke forstår et ord når guiden vår snakker. Så når vi reiser fra sted til sted i bussen og hun står der og gir informasjon kan jeg ikke noe annet enn å bare lukke ørene og gjette hva det er vi ser. Uff ! Min stemor og hennes venninne kan heller ikke oversette da de er über dårlige i Norsk.

Dette var dagens klageinnlegg. I dag skal vi til Disneyland Hong Kong, noe som kommer til å bli spennende når ryggen har slått seg helt vrang og jeg nesten ikke klarer å gå. "Er det slik det er å være halvveis til 40? "

Skal prøve å legge ut masse bilder etterpå(Om jeg får tid) .

Men dere får sove godt alle sammen, så blogges vi senere. Drøm søtt <3Én kommentar

Ivan Bratli

26.jun.2010 kl.20:28

Å, jo da. Vi har grillgjester, Mai, Ola. Brit og Jan. Skal hilse fra alle Kl.20.27 og levelig temp, ca 20 grader.

Skriv en ny kommentar

hits