En drøm !

Nå er det kveld i Vietnam og jeg har hatt en herlig i dag på Aqualand. Tenker jeg kanskje legger ut bilder i morgen, men litt sliten til å fikse og gå igjennom bildene i dag (-.-).

Anyways, har sittet å tenkt litt (blir visst mye av det i det siste med tanke på at alle snakker chip chap språk jeg ikke skjønner + timer på spa sengen) og har begynt å få litt sommerfugler i magen av tenke på hvordan høsten vil bli. Alt står på om jeg kommer inn på universitetet eller ikke, og så tar jeg ting derfra. Er litt kjipt å måtte vite ting sånn i siste liten synes jeg, men slik er det i hvert fall.

Jeg gleder meg liksom til å kunne flytte for meg selv, og om jeg kommer inn på UiO så flytter jeg vel til en studentbolig tenker jeg, men har store planer om å flytte inn et eller annet sted om jeg ikke kommer inn også, og det gjør meg litt sånn spent. Se bort i fra dette året hvor jeg har bodd i England, så har jeg jo bodd på hybelen som bestemor og bestefar eier, men jeg gleder meg liksom til å bo sånn ordentlig for meg selv. Nå er jeg jo liksom 20 år og føler at jeg trenger mitt eget sted.

Jeg gleder meg slik til å virkelig kunne innrede leiligheten/hybelen akkurat slik jeg ønsker. Personifisere den liksom etter min stil slik at når folk kommer inn så tenker de "Ja, her bor Felicia". Har så mange ideer for hva jeg vil gjøre og slikt. Kan liksom ikke vente.

Også er jeg så spent på om jeg kommer inn på Blindern da. Har søkt på Japansk med japanske studier, men har ingen anelse om hvor populær denne linjen er eller om hva snittet ligger på, så jeg har likosm ikke peiling på hvordan jeg ligger an. Å lære Japansk er noe jeg sååå inderlig ønsker, og det hadde gjort hjertet mitt så godt om jeg kunne fått åpnet brever fra UiO og lest: "Gratulerer, du er herved akseptert" eller hva de noe enn skriver i slike brev. Bare tanken om å kunne studere dette får sommefuglene i magen min til å danse.


                                                                 En pogada med utsikt over Fuji fjellet i Hanami sesongen

Åååh. Jeg er så spent. Men om jeg ikke kommer inn har jeg jo en Plan B, å jobbe i et ½ år og ta noen japanske kurs ved siden av, og kanskje ta siste halve året i Japan og jobber der. Så slikt er det ingen katastrofe om jeg ikke kommer inn. Men jeg vil så gjerne ! My passion for Japan er så stor at jeg ville nesten gjort hva som helst for å komme inn !
3 kommentarer

Ivan

21.jun.2010 kl.20:04

Heldiggris er du. Vi savner ditt blide ansikt og gode humør.

Ivan

21.jun.2010 kl.20:13

Hold ut, det går nok bra skal du se.

anna

23.jun.2010 kl.18:28

Det er en liste over fjorårets snitt for karakterer og søkere etc for alle linjer på alle universiteter i hele norge. Japanlinjen er veldig populær etter det jeg vet, men sykt høyt frafall. samordnaopptak.no har en liste tror jeg, bare å sjekke hvordan det var i fjor.

Skriv en ny kommentar

hits