From Hate to Love !

Jeg husker for 7 år siden da klassen min dro på besøk til Ungdomsskolen for å se hvor vi skulle begynne til høsten. Jeg husker også at det var en veldig sjenert jente jeg aldri hadde sett før som møtte opp på visningen rundt på skolen. Jeg smilte til henne, men hun smilte ikke tilbake. Stakkars jente, kjente jo ingen.Sommerferien kom, sommerferien forsvant og dagen var kommet da vi alle skulle begynne på ungdomsskolen. Jeg så den nye jenta jeg hadde sett rett før sommerferien. Hun kom ikke i klassen min, men skolen var ikke stor, så det å legge merke til henne var ikke vanskelig.

Jeg husker hvor irrirert jeg ofte ble på den nye jenta. Var det virkelig mulig å være så arrogant, likegyldig og overlegen? Hvem trodde hun hun var liksom?

Jeg husker godt at våre klikker ikke passet for hverandre. Jeg var med i røykehjørne gjengen. Gjengen som var kjent for å røyke, gjengen som var kjent for å feste, gjengen som var kjent for å ha null respekt for lærerene. Og gjengen din? Det var gejngen vi kalte tapere. Dere gjorde liksom alt det dumme. Dere fniste for mye, dere hadde null peiling på hvordan dere skulle kle dere, dere snakket på en slik måte at vi fikk følesen av at dere alle var lite granne tilbakestående. Og hobbiene deres ? Det var ingenting galt med dem, det var bare hvor fanatiske dere var!

Jeg husker godt hvordan jeg ikke fikset trynet ditt. Hvordan jeg alltid kom hjem og fortalte mamma om den utrolig irriterende jenta som gjorde akkurat som hun ville og trodde hun var så bedre enn alle andre. Hvordan du gikk på rollerblades inne til tross for at du allerede hadde fått anmerkning for det to ganger, eller hvordan du rynket på nesen når du så andres tegninger(jeg vet du er god til å tegne, men det finnes grenser da)

Tenk på det, kjære deg. At det var slik jeg tenkte om deg. Morsommere var det da jeg svelget stoltheten og spurte jeg om du kunne hjelpe meg med tegning jeg skulle gi til mamma og vi begynte å snakke, og jeg fant ut at du hadde samme syn på meg. "Hun gother'en som bannet og dreit i alle som hadde et problem om hvordan jeg var".

Tenk at vi hatet hverandre så mye, når vi faktisk har så mye til felles. Tenk at vi er som friend soulmates? Skulle du tro det var mulig. Men, gud så glad jeg gikk bort til deg den dagen. Mange tror vi er lesbiske fordi vi er så avhengig av hverandre, men sannheten er at vi har et vennskap som er vanskelig å forklare.

Nå er det umulig å ikke kunne snakke med deg på en dag, og det har vært verre. Bare for 9 måneder siden klarte vi så vidt en dag borte fra hverandre. Sykt ! Men jeg er så glad jeg møtte deg. Ingen har noen gang forstått meg slik du gjør. Ingen har fått meg til å le slik du gjør. Ingen har vært der for meg slik du har. Og jeg takker og bukker for at du er deg og for at du er min venninne, min bestevenninne !

Og i dag er det din bursdag. En uke etter meg, kunne det vært mer perfekt liksom. Men det gjør så vondt at jeg ikke kan være der i dag og feire den med deg. Første burdagen på 7 år jeg har mistet </3

20 år i dag jenta mi ! Halveis til 40 og greier, velkommen til gamleklubben! Måtte vi begge bli gamle sammen. Jeg kan ikke takke nok for at du er min !
Du er mitt hjerte, du er mitt alt ! Du er MIN besteste venninne.

3 kommentarer

cecilie

19.jun.2010 kl.16:32

Herre gud så nydelig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawwwwwwwwwwwwwww<3<3<3 elker deg vennen min <3<3<3 :D du gjør dagen min perfekt!!!

Ivan (bestefar)

20.jun.2010 kl.11:28

Dere to er det ikke mange som ligner på, nei.
sv; tusen takk for kommentar! Håper helgen din var fin og at du koser deg videre i denne uka :) Take care!

Skriv en ny kommentar

hits