BBQ & Poi !

Kjære søte Raquel syntes vi skulle kose oss litt ekstra fordi jeg reiser hjem i morgen, så i går dro vi til stranden for å grille. Det var så utrolig koselig. Meg, Raquel, Cynthia, Toma, Naejin og Daniel.


Toma & Cynthia <3

Naejin & Daniel

Portogesisk ost

Og pølseNamnam !


Senere på kvelden begynte det å bli ganske kaldt og litt bortenfor oss var det en 50-6 stk som satt rundt et stort bål så Toma stakk bort og spurte om vi kunne joine. Og det fikk vi !


Vi snakket litt med en mann der og han fortalte oss at de ofte møttes ved fullmåne, men at ikke alle kjente hverandre fra før. Det var vanlig at flere grupper kom og bare joinet hverandre. Utrolig kult egentlig. Det var musikkerepå trommer og Didgeridoo, og en gjeng som drev med Poi. Bildene ovenfor  og nedenfor er eksempler på Poi. De har slynger, sverd osv osv osv og snurrer og leker med dem, mens tingene de har er tent på med flammer.


Kamreaet mitt er skikkelig crappy så legger nok ut bedre bilder når Raquel får tid til å gi meg bildene (^__^) Nå skal jeg jeg en tur til skolen! Min siste dag i dag ! Skal si hade til alle sammen og slikt. Kommer til å bli så trist </3
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits