I Morgen...

er det siste dagen vi på skolen, for i morgen har vi en liten Graduation-sermoni hvor vi får utlevert et diploma og alle andre papirer som soer at vi har fullført 9 måneder i Brighton med EF. Ærlig må jeg si at disse papirene er så og si helt verdiløse og kan nesten ikke brukes til noen ting. Men er vel ikke papirene som telles, men hvor mye en har lært i løpet av denne tiden.

Anyway, i morgen blir da da to timer med skole og så går resten av dagen til denne sermonien. Egentlig virker det ganske rart å snart være ferdig. Virker liksom litt, vet ikke, uvirkelig kanksje. Blitt så vant med å være her og greier, og nå skal vi liksom hjem snart.

Følelsene er også veldig blandet. Gleder meg ellevillt til å komme hjem, se familien, møte vennene mine, spise norsk mat og høre norsk når jeg er ute og går. Men på den andre siden kommer jeg til å savne alle her. Mine venner, mine lærere, alle sammen ! Takk og pris for Facebook sier jeg. Mange venner bor jo ikke så langt unna, men blir alikevel helt anerledes å møtes utenfor EF.

Har liksom alltid gledet meg sånn, men så plutselig går det inn på meg hvor rart det vil være å komme hjem igjen. Ikke henge med de samme folkene og være tilbake til gamle rutiner. Dette er liksom en helt annen verden.

Nei, nå orker jeg ikke tenke noe mer over det. Nå legger jeg meg, også for man ta en dag om gangen. Drøm søtt alle sammen. Så blogges vi sikkert i morgen.2 kommentarer

lindablog

20.mai.2010 kl.00:27

Gratulere med å fullføre da! :)

Det er skikkelig rart å komme hjem fra sånne ting. Jeg kom hjem fra USA for ikke så veldig lenge siden og her hjemme var alt helt likt. Ikke mye som skjer her i lille Norge.. :p

Xinxianshenti

20.mai.2010 kl.11:54

Gratulerer med å fullføre! Blir koselig å få deg hjem <3 :))

Skriv en ny kommentar

hits