Fed Up !

Nå er jeg så mega lei av å forvrenge tankene mine om EF Brighton ! I lang tid nå har jeg prøvd å se og finne de små positive delene med EF Brighton, men nå har jeg fått NOK ! Ledelsen er inkompetente gribber som har kun en tanke i hodet: PENGER ! Hver gang vi besøker kontoret for å fortelle om våre problemer om skolen, klassene, lærere osv bare svarer de noe som :

- "This is the best for you"
- "You should trust as a pedagog "
- "You shouldn't think so negative"
- "You should try harder"
- "It's just like this in the begining, be patient"

Oh my god, jeg er lei av disse svarene. I går for eksempel skrev jeg " I'm soooo fed up with EF" på Facebook og fikk dette svaret fra en lærer:'

Personlig mener jeg at denne læreren gjorde min kommentar verre enn det den var ! Som sagt alt jeg skrev var "Fed Up with EF " og for alt det innebar kunne dette bety at jeg var lei av å være her og ville dra hjem, right !

Og i dag da jeg kom til skolen, kom samme lærer bort til meg og sa: "Linh, can I have a word with you" og begynte å snakke om hvor dårlig dette var av meg etc. Oh my god, jeg kan da si og skrive whatever I want ! Dessuten, om de ikke ønsker å å få et dårlig rykte burde de ha gjort noe da vi alle(mega mange av oss) klagde over ting vi mislikte, var uenige om eller hadde problemer med! Ikke bare skyvet oss til side.  Uproffesjonelt spør du meg ! Og tro meg, det er mer !

AT DET GÅR AN!

Én kommentar

Irene

06.mai.2010 kl.18:50

Seriøst!! Ian har problemer! Kan ikke tro at han skrev det der og så snakket med deg dagen etter. Jeg var veldig "spent" da du sa at han hadde skrevet noe, men jeg hadde aldri trodd at han hadde skrevet det der. Jeg er såå glad for at han ikke er læreren min lenger! Tre timer i løpet av ni mnd er MER ENN NOK! Takler ikke fyren! Tre uker, vennen, så er vi out of here :)

Skriv en ny kommentar

hits