Dear John !

Gud, som jeg gråt. Jeg gråt og gråt og gråt enda mer. Selv om filmen er veldig lite sannsynlig så har de virkelig peiling på hvilke knapper de skal trykke på for å få tårene til å trille.
Filmen handler, kort og greit, om Savannah(Amanda Seyfried) og John(Channing Tatum) som møtes og forelsker seg(som alle andre filmer). De får et close forhold, men John er en soldat som må dra tilbake for å tjene landet sitt. Mer vil jeg ikke si, ønsker ikke å være enn spoiler her, men jeg anbefaler virkelig denne filmen til alle som elsker gråtefilmer, rettelse: Grinefilmer. Jeg mener det ! Av de 105 minuttene så er jeg sikker på at tårene trillet 80 minutter av dem.

Handlingen i seg selv må jeg innrømme ikke var av de beste og jeg tror den hadde vært bedre om den var mer realistisk. Men hva kan jeg si, den er jo basert på boken ved samme navn, så lite kunne de gjøre mer historien.

Fra meg får Dear John Panda-kast :Q: Har du sett Dear John ?
Hvilken film fikk deg til å gråte mest ?


2 kommentarer

Hei! :D Ville bare takke deg så kjempemye for venneinvitasjon! :D så utrolig koselig! :D Håper vi blogges masse og at du koser deg i dag! :D

cecilie

23.apr.2010 kl.15:26

har kjempe lyst til å se den filmen <3<3<3 digg å se du koser deg england da :P(ps: elsket panda kastene<3)

Skriv en ny kommentar

hits