Vurdert av Silje Hestangen

Silje Hestangen har ofte slike gjettekonkurranse greier på bloggen sin hvor premien er å få bloggen sin vurdert. Dermed tenkte jeg "så gøy". og ble med. Jeg klarte å gjette riktig og ble 1 av 2 som ble vurdert. Dessverre rakk ikke bloggen min opp til hva Silje ser etter for å bli imponert, men jeg tar det egentlig på den positive siden. Nå vet jeg litt om hva jeg kan gjøre for forbedre bloggen min.

Silje Hestangen's vurderingsresultat:

Design: Første inntrykket er ikke så veldig bra. Designet er litt kjedelig og litt for svart i mine øyne. Hadde blitt bedre om headeren og bloggen var like brede, pluss at det var litt mer gjennomført. Liker menyen under headeren, men ellers var det ikke så veldig spennende.
Innhold: Innholdet er variert, og Linh har mange katerogier - tommel opp! Lite skrivefeil og bra bruk av bilder. Ikke så veldig mye mer og si på det gitt!
Helhet: Innholdet er variert og helt greit, men desverre for Linh er designet litt for kjedelig i mine øyne. Stå på!

Jeg vil takke Silje for hennes ærlighet om bloggen min. Dette er slikt jeg tar storpris for . Noen som faktisk tar seg tid til å vurdere sikkkelig, og faktisk sier det hun mener og ikke bare roser opp i skyene.

2 kommentarer

Linn Isabel - STS jenta!

27.feb.2010 kl.10:05

Heldig du er som ble vurdert :D Ha en fin dag videre!:D

Xinxian Shenti

27.feb.2010 kl.10:45

sv: Hehe, nei, de kopierer sanger bare og gjør de "gammeldagse"....jeg syns denne er bedre faktisk :D

Så artig at du ble vurdert :) Nå er det jo snart sommer og da kommer jo farger av seg selv B)

Skriv en ny kommentar

hits