Hei =D Titt innom bloggen min da vel !

Titt innom bloggen min da vel. Det hadde jeg satt mye pris på. Kan ikke du kommentere mitt siste innlegg a du? Yey ! ! !

Personlig synes jeg disse kommentarene er mega unødvendige og er kun skrevet av sinnsykt desperate bloggere som ikke helt har skjønt hva blogging handler om, Jeg mener sekv at blogging ikke handler om kommentarer og høye statistikker. Selvfølgelig er det koselig med høyt antall besøkene og koselige kommentarer, men for meg handler blogging om å kunne dele mine følelser og opplevelser med dere lesere.

Kommentarer som disse:


synes jeg er helt unødvendige og bortkastet, spesielt på min blogg. Skriver dere slikt på blogging min skal jeg fortelle dere en ting: Jeg kommer ikke til å titte innom bloggen deres. Finn dere heller en annen måte å reklamere på !

For vel en fire dager siden tenker jeg oppdaget jeg også den frekkeste måten for å få høye besøkstall på bloggen sin. Kommentaren som ble lagt ut på bloggen min var: Hei, vi har vurdert bloggen din!. Jeg tenker, nei, så morsomt. Det har ingen gjort før. Men dessverre var kommentaren fra to jenter, jeg personlig er to små oppmerksomhetssyke jenter som har innsett at de ikke vil få noen lesere om de ikke lyver.

Tusen takk for at dere bruker min blogg som reklame blogg ! Til neste gang husk: Det skjer ikke !

Q: Hva synes du om reklamering på andres blogger?

2 kommentarer

Xinxianshenti

19.jan.2010 kl.00:09

Helt enig! Man blir bare skikkelig skuffet, og trenger ikke sånn smisking... Fikk en idag "hei hei, kjempefin blogg altså, du burde vært på topplisten syns jeg, sjekk min og da!" Ingen av de så ut til å ha lest noen ting på bloggen min heller, så....Pøh!

cecilie

19.jan.2010 kl.00:35

XD good girl!!!!

Skriv en ny kommentar

hits