Hvorfor ?

Nå sitter jeg her i sengen, men laptoppen på fanget. Har akkuratt fått tilbake noen meldinger fra en som står meg veldig nær hvor meldingene egentlig er kun skrevet fordi vedkommende trodde jeg ville bli glad om hun svarte. Men tingen er at hun er på sånn gullbryllup ting, og sitter nå på rommet med fetterene sine og sin søster og spiller drikkeleker. Uskyldig lurer jeg på om jeg fortyrrer og får en hyggelig  melding om det gjør jeg ikke. Noe som varmet hjertet mitt, i hele 2 minutter.

Jeg snakker fra hjertet og forteller henne at jeg har kjedet meg i hele dag og synes dagen er ganske tom når jeg ikke får snakket med henne(vi er veldig close og snakker sammen på nett så ofte vi kan, minst en gang om dagen). Forteller henne også at jeg har mye jeg ønsker å fortelle henne. Men til slutt innser jeg at hun egentlig ikke bryr seg og kun svarer med likegyldige meldinger bare for å ha et svar å sende tilbake for å gjøre meg glad. Jeg innser etter den femte meldingen hvor det står "Dakar" at hun egentlig ikke bryr som om det jeg skriver og får meg egentlig til å føle meg som en liten drittunge som maser om oppmerksomhet.

Dermed forteller jeg henne ganske hjerteskjærende at jeg ikke ønsker å snakke med henne, på grunn av dette, og at jeg ønsker å legge meg fordi jeg ikke orker dette mer.  Og alt hun svarer er at " Egentlig spiller hun et hurtigspill med de andre", altså hun er egentlig opptatt. Men for å gjøre meg glad, løy hun til meg! Jeg vet ikke hva jeg skal si engang. Jeg knakk sammen. Hvordan kunne hun løve til meg på denne måten. Forstår at dere kanskje synes dette virker helt teit, men bare måten hun svarte på.Det var som hun på en eller annen måte fikk meg til å føle meg helt jævlig. Som om hun egentlig ikke brydde seg om hva jeg følte, bare hun fikk spillt ferdig spillet. Deretter forteller jeg henne hva meldingene gjorde meg meg, men hun sa liksoim bare unnskyld , og sa natta. Følte som om tiden stanset, alt bare stanset. Svarte hun akkurat det jeg trodde hun svarte. Jeg titter  ned på meldingen igjen. Og ja, det var ingen innbildning.

Jeg skjønner bare ikke hvorfor?
Hvorfor kunne hun ikke bare si at hun var opptatt ?
Hvorfor kunne hun ikke bare fortalt sannheten?
Hvorfor løy hun til meg?
Jeg skjønner det bare ikke.

Unnskyld,, dere skjønner sikkert ikke noe av dette uansett, eller kanskje dere synes jeg er helt patetisk. Men jeg måtte bare dele det med noen. Vanligvis deler jeg dette med henne, men nå har hun jo ikke tid til det, og jeg måtte bare få det ut og dele det med noen!


Akkurat nå føler jeg meg bare helt tom. Tårene triller og akkurat nå skjønner jeg ikke engang hvorfor.


Unnskyld
Linh

2 kommentarer

Xinxian Shenti

17.jan.2010 kl.10:21

*klemme*

Jonas( du har meg på msn)

21.jan.2010 kl.21:58

Hmm :/ Suger det..hater det når folk lyver.. Ihvertfall når det er unødvendig -.- Men det ordner seg vettu Linh ;)

Skriv en ny kommentar

hits