Herlig nyhet !

Møtte akkurat Milena ! Spurte litt sånn uskyldig om hun likte de nye jentene som har flyttet inn på rommet hennes. Haha.. HUN HATER DEM ! Og bønnfalte meg nesten å flytte tilbake XD Gud, det koser meg ! Hu fortjener det så sinnsykt.. Uff, føler meg egentlig ganske ond når jeg sier det, men akkurat bryr det med ikke. Den som ler sist, ler best ! =D

Har du ikke fått med deg historen, så er det kort fortalt:

Milena og jeg begynte på EF Brighton sammen 17. September og ble bestevenner. Men nå fikset vi ikke vertsfamilien kenger og flyttet tiol EF Residence sammen. Deretter fornadret Milena seg ekstremt og ble et jeg ikke fikset trynet på. Hun begynte å røyke inne på rommet, ditchet meg for å henge med sine nye venner, brukte meg som en ekstra venn når de andre ikke var der, begynte å holde fester inne på rommet(til og med når jeg sov) rotetet og møkkete ned hele rommet rett etter at jeg hadde vasket og ryddet og etc etc. En av hendelsene kan de lese her.

Så nå er Felicia overlykkelig! JIPPI ! Og jeg? Jeg har fått to nye jenter på mitt rom, ei fra Chile og ei fra Argentina ! Herlige jenter begge to ♥Q: Er jeg ond som føler det slikt, og unner henne dette helvete ?
Har du noen gang hatt noen venner som plutselig vendte deg ryggen ?
Hva ville du i en slik situasjon ?


Thumbs Up !
Linh <3

4 kommentarer

Xinxian Shenti

11.jan.2010 kl.20:27

Ja, huff. Tror det er ganske vanlig å ønske noen man ikke liker lenger om å ikke ha det bra...det var jo de som begynte... ^^ Det er ikke ondt, bare menneskelig B)

Ivan Bratli

11.jan.2010 kl.20:53

Nå beviser du at har arvet gode sider noe fra din bestemor.

Bra Felicia.

worldtraveller

11.jan.2010 kl.20:57

Ivan Bratli: Jasså ? Og hvilket gode sider er det ?

cecilie

12.jan.2010 kl.22:51

She soooo got it coming! XD

Skriv en ny kommentar

hits