Back in England = </3 or <3

Da var Felicia tilbake i England. Men huff for en et mas å komme seg hjem! Først kjøper vi billett med Ryanair. Finner ut at jeg må betale 150 kroner for å få med meg kun 15 kg baggasje og 500 kroner for å få med meg mer ! Er de gale eller ? Dermed må Felicia tenke masse for å ikke få overvekt. Lot masse bli igjen og greier. Æsj ! Deretter ankommer jeg flyplassen og blir møtt med en mil lang kø for å levere kofferten min(Noe som ikke engentlig burde tatt lang tid fordi det var obligatorisk å sjekke inn på nett), og tok litt over 45 minutter.. Blæ ! Deretter er det å forte seg å komme meg igjennom sikkerthetskontrollen. Som tok mega lang tid og følte vel egentlig at jeg ikke ville rekke å komme meg med flyet. Men fordi Ryanair var så føkkings trege med baggajen var det også mega lang kø inn på flyet og vi ble en time forsinket. Kommer nmeg inn på flyet og finner ut at det ikke er faste seter, men at du setter deg der det er plass*idiotisk* ! Finner en plass, mega trange seter og ingen nett i sete foran til å ha tingene sine i *er det mulig ?* Pluss maten var jo såå sinnsykt masse dyrere enn jeg noen gang har sett.

Anbefaling: Aldri reis med Ryanair !

Etter masse stress, ankommer jeg stansted klokken 12, og tenker mitt og finner ut at jeg reiser til Heathrow i stedenfor å reise rett til Brighton, får å møte Cecilie, som skulle komme klokken 9.10 med flyet sitt fra Norge. Ankommer Heathrow klokken 3 og venter i 6 timer på henne. Men om ikke det var nok, så sto det feil på tavlen, og jeg satt der og og ventet på at Cecilie skulle komme på Terminal 5, men nei da, hun kom jo på terminal 3. ÆSJ! Men etter masse om og men fant vi hverandre. Tom for strøm på mobilen min skjønner du * DOH !

Litt deilig å å komme tilbake også da og herlig å se Cecilie <3 Men saavner Becca(www.ying.blogg.no) såå masse. Snufs. Håper jeg ser henne igjen <3 !

Anyways! Nå har vi ihvertfall kommet oss til Brighton og funnet stedet vi skal bo og greier. Nå er vi på residensen det jeg vanligvis bor og vasker klærne mine.. Haha. Etterpå skal vi på China Garden og spise maaaaase stekt ris og Chow Mein ! Naam ..Felicia gleder seg..

Og dessverre ingen bilder. Både PC, kamera og mobil gikk ut på strøm. Så ingen bilder tatt. *typisk*

Men nok klaging for i dag, nå skal vi bare kose oss <3

Har dere noen gang fløyet med Ryanair?
Hater dere slike dager hvor alt går galt like mye som meg ?
Kald nuss på nesen
Linh <3

3 kommentarer

- YING -

04.jan.2010 kl.15:31

Herregud, dette hørtes bra ut :s HAHA.. stakkar <3 Men bra ting gikk bra da, at det ikke ble noen stooore greier :o Savner deg også pus, MASSE <3 Kos dere jenter :D

Xinxian Shenti

11.jan.2010 kl.13:24

Hahaha....Greit jeg tar det bildet? :P

Uff, stress å reise altså :O

worldtraveller

11.jan.2010 kl.16:21

Xinxian Shenti: Haha.. Detv et jo du alt om ;P

Skriv en ny kommentar

hits