Dagen før dagen <3

Jaja.. Da var det dagen før dagen. Gleder meg egentlig helt  sinnsykt masse masse til i morgen. Så spennende å se om de faktisk liker gavene jeg gir til dem ! Må vel innrømme at jeg er en mer give-person. Personlig hater jeg å få pakker. Ikke fordi jeg ikke liker gavene, men fordi jeg er en helt CP-skadet ta-i-mot-gaver-person. Seriøst ! Jeg blir masse glad for gavene, men føler liksom at jeg virker fake og greier når jeg tar de i mot. Liksom "ååå jeg elsker den tusen takk"-greia ! Altså, ikke helt min greie..

 

Juletreet vårt (bildet tatt fra ying.blogg.no)

Anyways, i år feirer jeg julen sammen med min mamma og min søster, Ying(www.ying.blogg.no),  på Gran Canaria ! Masse koselig egentlig. Og i dag kom stefaren min, Ragnar, nedover. Så jeg tror denne julen kommer til å bli mega super koselig ! Vi bestilte Chinese-take away og koste oss sammen med noen serier av Sex and the city. Doselig !

Nå er det vel egentlig count-down til julaften.. Ikke så lenge igjen nå. Kun noen timer faktisk.. Sykt egentlig ! Litt trist å ikke få se Grevinnen og Hovmesteren i dag, men jeg overlever nok   Jeg får i hvert fall sett Tre nøtter til Askepott i morgen. Og det er vel det viktigste =P


No X-mas without <3Gleder meg såå masse masse. =P

Hva synes du er en viktig faktor for å få en perfekt og vellykket jul ? Hva hadde du gjort om de plutselig hadde stoppået å vise tre nøtter til Askepott? Jeg hadde dødd liksom !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits