Felicia has become addicted !

and she loves it ! Mitt liv akkurat nå består av to ting som kan kalles avhengighet, Sushi og Sex and the City. Disse to faktorene er to ting som gjør min dag at the moment. Sushi er dessverre for dyrt til å spises hver dag, men Sex and the City er en god replacement. ! For meg er denne herlige serien om fire jenter som lever livet sitt i N.Y. en herlig avkobling fra hverdagen hvor jeg bare kan sitte ned og slappe av. Virkelig nyte ferien fullt ut liksom. ! Felicia like very much !

Personlig synes jeg det å være avhengig av noe er en viktig faktor her i livet. Hva er vitsen med livet om du ikke skulle kunne gå skikkelig bananas med ting ! Det er jo halve moroa med livet, right ? Liksom en periode i livet hvor du bare må ha en ting, no matter what. Det får på en måte livet til å gå videre.

Jeg selv har en million addictions. Haha. Panda, Sushi, salat, Sex and the City, Japan, reiser, verden. osv osv.. Skal det ingen ende ta? Håper ikke det. Dette er en del av livet, og jeg nyter det fullt ut så det holder. Følelsen er herlig. (Men dyrt =S. haha)Har du noe du er helt avhening av? Går du helt bananas ? Hva synes du om folk som er helt hektet på noe ?

5 kommentarer

ma a r a l

23.des.2009 kl.17:41

krabbesushi er digg ! : D

søt blogg btw, sjekk ut min? : )

Sofie Didriksen

23.des.2009 kl.17:46

Heisann! I dag er det lille julaften, å jeg tenkte jeg ville si god jul til deg! Håper du får en kjempefin jul sammen med familier og venner :) Det er kjempemange som gleder seg til i morgen, å du er kanskje en av dem.

Signe Bjorøy

23.des.2009 kl.18:44

eg er hekta på Pc, teller det?= søt blogg=)

Kristin

28.des.2009 kl.12:32

I love sex and the city :-) Kjipt at jeg har sett alle sesongene da.. Men jeg har jo alltids the hills :) hehe..

worldtraveller

28.des.2009 kl.13:58

Kristin: haha. Men man blir aldri lei av S&C da.. haha.. jeg kunne sett episodene om og om igjen !

Skriv en ny kommentar

hits