Little did I now !

Som tidligere sagt så skulle bestemor og Tante komme i går på besøk og bli til Tirsdag. Jeg ringer dem, sier at jeg er på vei og ber dem gå ut fra hotellet. Deretter går jeg av bussen og går mot hotellet. Jeg ser to personer stå utenfor og konkluderer med at disse to menneskene må være Tante og Bestemor. Men jo mer jeg nærmer meg, begynner jeg å undre ! Det er 100 % sikkert bestemor, men hva i huleste er det tante har på seg ? Caps ? og slækk bukse ! Har midtlivskrise kommet for fullt ? Nei, nå skjønner jeg ingenting ! Men så nærmer jeg meg, mer, og mer og plutselig ser jeg: "Det er jo ikke Tante !" .

Meg:  "Alex? Hva gjør du har ?
Alex: Heihei ;) Overaskelse !
Meg: Hva F**** ?
Bestemor: Tante kunne ikke komme, så Alex kom istedenfor.
Meg: Hvor er tante da ?
Bestemor: Nei, hun er i Tyskland .,
Meg: I TYSKLAND ? =O
Bestemor: Ja, hun er der med jobben. Noe greier de må fikse.
Alex: Jupp, og hun har kjøpt Hello Kitty sokker til deg, som unnskyld for at hun ikke kom.

Ja, sjokkert må jeg innrømme å bli. Alex er fetteren min. Trist ikke tante kunne bli med, men masse koselig at Alex kom ;)

wwwvisitbrightoncom


Ja, dette ble i hvert fall en koselig dag. Vi tittet litt rundt og gik å spiste på Days - Kina-buffet. Masse kos. I dag skal de komme bort på skolen og se hvordan jeg har det der, og deretter tittet på residensen og se hvordan jeg lever for tiden. Så nå vi jentene ryddet og vasket rommet *Blinkefjes*.

Hva skal du gjøre i dag da ? Nyter du kanskje de siste tolv dagene til Julaften ?

Nuss på nesen
Linh <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits