Julegave til meg selv <3

Dessverre har jeg ikke kunnet blogge på en stund grunnet nettet har vært helt føkk.. Men anyways. I går hadde jeg en helt herlig dag. Først ryddet jeg, Milena og Meroza hele rommet, med vasking av bord, støvsuging av gulv, vaske alle klær, pluss sengetøy. Deretter dro jeg til "The Treatment Rooms" får å gi meg selv en julegave på forskudd. The Treatment Rooms er et spasenter hvor jeg kostet på meg en herlig 40 minutters rygg/nakke massasje. Mmmm. Det var himmelsk. Og som om det ikke var nok, så dusjet jeg meg og la meg i en herlig nyvasket seng. Og hadde verdens herligeste drømmer. Me like !

Så da jeg våknet i dag følte jeg meg så BRA at jeg tenkte : Hvorfor ikke stikke bort til Cheetah Gym å trene lite grann. Føltes såå deilig. Mmmm. Da dagen i dag + i går har bare vært helt himmelsk herlig. Deretter skal jeg senere i dag ha en ny venninne/skype date med Cecilie, min aller beste venninne <3 Gleder meg masse !

Får dessverre ikke lastet opp bilde at the moment. Butbut..

Ciao <3
Linh

3 kommentarer

- YING -

07.des.2009 kl.16:45

Høres fantastisk ut ! <3

carmen utsetø

08.des.2009 kl.10:29

Nå ble jeg misunnelig! Høres utrolig digg ut med massasje nå ass :(

sv: Jaa, det er koselig! Sant nok, jeg må innrømme at jeg kjøper kitkat hver dag, til ''skolematen''. En stoorfavoritt er: croissant og ta ut innholdet og putte kitkat inni. DAMN det er nam :(

worldtraveller

08.des.2009 kl.10:44

carmen: haha.. den var ny.. :P Det må jeg prøve engang. KAnskje ikke swå sunt men.. haha

Skriv en ny kommentar

hits