Hektisk natt -_-'

I går var planene at jeg og en jeg ikke vil nevne navnet på (grunnet at jeg ikke ønsker å gi henne noe dårlig rykte eller gi ut personlig informasjon som kan ødelegge for henne senere), skulle dra bort på Babylon ( international student party lounge) . Men dessverre nektet jenta å spise middag eller annet som er godt for magen fordi hun såkalt ønsket å bli "drunk". Og det ville ikke skje om hun spiste. "ehm". I hvertfall så drakk ganske mye på rommet vårt på residensen før vi skulle dra og begynte å oppføre seg ganske "wannabe dirty" i øverste sengen på køyesengen, danset dirty og oppførte seg hva jeg ville kalle "patetisk". Klengete og gikk konstant  rundt og sa hun ikke var såklart " drunk". Samtidig, var en av mine nærmere venner (som jeg heller ikke vil nevne navnet på, av samme grunn) veldig deprimert av mange forksjeliige grunner som slutt mellom typen, sliten, lite mat, hjemlengsel osv. og dette endte til slutt med en megasuperstor krangel mellom disse jentene som før hang sammen som erteris..

fight

Bilde er random og ingen nevnte personer er avbildet !Det gikk seriøst helt av. De bgynte å krangle skikkelig, ordentlig jentefight og fortsatte med at hun deprimerte ba hun andre om å forsvinne. En av guttene på rommet prøvde å ordne opp mellom dem ( han skal ha kreditt for å ha behandlet denne situasjonen bra. har faktisk ikke sett noen takle det så bra før ). Men ihvertfall. Til slutt begynte førstnevnte å pakke sakene sine å gå. Og skulle på død og liv , fortsatt til Babylon. Noe jeg og han ene gutten på rommet nektet henne. Hun var stupfull, hun gråt og hadde et ekstremt raserianfall. Huff. Så gikk hun for å gå til Babylon, men vi nektet henne. Og til slutt kan security mannen og hjalp oss. Hun klikket helt og løp opp på rommet sitt og slengte døra hardt opp. Huff a meg for et bråk. Så rett etter ville andrenevnte at jeg skulle opp på rommet til førstnevnte for å hente mobilen hennes. og det gikk jeg for å gjøre. På rommet fant jeg førstnevnte med gråteanfall i sengen , hvor jeg så henne sniffe noe. Romkameraten hennes prøvde å trøste henne, uten hjelp. Jeg og romkameraten fant ut at det førstnevnte sniffet vat et ekstremt sterkt sovemiddel og begynte straks å ta bort alt (noe som var vanskelig fordi hun på død og liv  skulle sniffe mer. ) Til sammen tror jeg hun klarte å sniffe minst 3-4 stk, Så jeg tok medisinskuffen hennes ned til resepsjonen, men romkameraten prøvde å roe henne ned. På vei ned møtte jeg securitymannen og ba han om å ta skuffen og jeg fortalte hva som hadde skjedd. Han tok skuffen og ba meg bare om å dra til Babylon og at han skulle ornde resten. Jeg stolte på han og dro.

poppingpills1

I dag angrer jeg så det holder, for da jeg kom jeg hadde jeg en laaang samtale med securitymannen, fordi det visste seg at han hadde sendt henne til sykehuset hvor romkameraten var med. Følte at jeg såå burde vært igjen og hjulpet med noe. Uff. Men takk og pris jeg det bra og hun er tilbake på residensen. Jeg har ikke snakket med henne, men romkameraten sa hun var okeii. Phuu. Tenker jeg snakker med henne etter skolen . Men huff a meg for en hektisk natt. -_-'

emergency
Hva synes du jeg burde gjort? Har du opplevd noe lignende?

2 kommentarer

Oj, huff da. Godt hun har det bra da..

cecilie

23.okt.2009 kl.17:51

Dakar deg... du må være sliten... hadde ikke orket midt oppi noe slikt=(

Skriv en ny kommentar

hits