Endelig flytter jeg til internatet !

Nå har jeg bodd hos en vertsfamilie i ca. en og en halv uke. Men så orker jeg ikke mer ! Nå flytter jeg ! Dette er grunnene:

  • Sengene er grufulle. Våkner hver dag med store ryggsmerter. Kunne heller sover på gulvet. Ingen forskjell.
  • Kan ikke huske forrige gang jeg sov til jeg var uthvilt. Hvorfor? Fordi hver helg bråker de, snakker høyt og slenger med dørene klokka 7-8-tiden om morgenen- Åltså de vekker meg!
  • Til tross for at min vertsmamma er utdannet kokk har vi på de 2 1/2 ukene vi har vært her fått noe hjemmelaget mat. Alt er laget i microovnen. Hun er også hjemme hver dag, hele dagen, så hun har tid til å lage maten !
  • Vi fant også ut at loffen vi får til frokost gikk ut for fire dager siden. æsj !
  • Hver gang vi drar ut av huset går også  vertsmammaen vår inn på rommet vårt å rydder og rer opp sengene. Til tross for at vi faktisk gjorde det før vi dro. Som om hun ikke synes det er bra nok. Også at Hun faktisk går igjennom tingene våres når hun gjør det. Rommet er det eneste vi kunne hatt privat, men det har vi ikke !
  • Rommet vårt er også pittelite, har vel ca. 2 meter å gå på tenker jeg
  • Heller ingen pult, derav ingen stol. Åltså vi må sitte på gulvet. Auau + pluss at vi da ikke har noen stille steder å gjøre lekser fordi de bråker så masse nede at vi ikke heller kan gjøre det der !
  • Og til slutt. Vertsfamilien skal fø deg med frokost og middag hver dag og lunsj i helgene. Men hva er lunsj for deg. Her får du loff(utgått på dato) sjokolade, potetgull og et eple. Sunt.
Nei nå flytter både jeg og Milena til internatet i morgen. Gleder meg ! Har ingen bilder derfra. De kommer i morgnen, når jeg har kommet meg på plass i mitt nye bosted ! Ønsk meg lykke til !

Synes du jeg overdriver? Kunne du bodd i slike omstendigheter ? Hva mener du vi burde gjort ?

4 kommentarer

nina

03.okt.2009 kl.09:51

kjempefin blogg! :)

har headerkonkurranse på bloggen min og det er fortsatt mulighet for å være med, så ta gjerne en titt ;)

premien er en anmeldelse for bloggen sin - lykke til hvis du blir med! :)

Katrine

03.okt.2009 kl.13:27

Synes ikke du overdriver, trives du ikke så trives du ikke. Gammel loff er æsj og sikkert helsefarlig og. Lykke til på internatet!

sv: takk snille. Jeg vet ikke helt om jeg kan bo hos noen andre.Det var nemlig tanten min som sa alt det tullet. Og jeg vet ikke helt om jeg stoler nok eller er tøff nok til å bo hos noen andre venner. Mamma er lei seg fordi hun er jo egentlig bare glad i meg men hun viser det på en helt feil måte. Jeg vil tilbake til dumme england. Takk for at du er her for meg <3 du aner ikke hva det betyr :)

Silje

03.okt.2009 kl.15:20

oi, høres veldig koselig ut i grunn, jeg hadde nok bytta til sånn internat jeg å. Er det sånn at det er mange fra forskjellige land som bor der liksom?

Du får kose deg på internatet :D

worldtraveller

03.okt.2009 kl.19:17

Silje:Ja. Til sammen blir det vel 60 forskjellige land XD

Skriv en ny kommentar

hits