Brighton, mitt hjem i 9 måneder <3

Dessverre ikke vært mye blogging i det siste som er grunnet intet nett hjemme hos min vertsfamilie. Men nå har de vært ute å kjøpt ruter slik at vi får internett om vi betaler 15 pund i måneden. Billig billig.

Så her jeg da. I brighton i 9 måneder. Litt rart egentlig.  Uvant å kun spise ristet loff og corn flakes til frokost hver eneste dag og få med en sjokolade og en liten potetgullpose til lunsj. XD ehm.. Sunt = S

Så dette er min familie:

n14657786223004611717


Lorraine, Nigel og Ben. Utrolig søte. Litt rare, men søte = P .

Ellers er det utrolig trist uten en sjel som kjenner meg godt, men er heldigvis room mate med en tysk jente, Milèna, som er utrolig søt. Har ikke fått tatt bilde av henne, men det kommer nok. ; P . Vi har faktisk en del til felles, noe  jeg ikke trodde mange hadde, menmen. Utrolig kult.

Jo ! Glemte å si at jeg så denne utrolig megasøte støvsugeren i butikken, se :
 
brighton 004Og samme dag som jeg så den i butikkvinduet, så fant jeg ut at vi faktisk hadde identisk hjemme der jg bor. Er den ikke søt ! <3

Å jo. Uff. Jeg og Milèna var på vei hjem fra shopping, da det nesten skjedde noe utrolig fryktelig ! En idiotisk gutt på mellom 10-12 syklet rett foran bussen, vinglet på sykkelen og tøffet seg for kompisen. Og plutselig datt gutt og bussen måtte bråsvinge og traff akkurat ikke gutten, men knuste sykkelen liksom. Aner ikke hvor lenge hjertet stanset, men lenge var det. Huff så redd jeg ble. Heldigvis gikk det bra da : D Håper gutten lærte seg en lekse !

Hva synes du om støvsugeren ? Har du opplevd noe lignende ?

-Linh♥

3 kommentarer

Silje

20.sep.2009 kl.23:37

tusen takk, skal hilse mye til folka på jobben:)

- YING -

21.sep.2009 kl.00:05

Den var råsøt ! hihi savner deg

worldtraveller

21.sep.2009 kl.00:22

naaw-.. jg vet <3

Skriv en ny kommentar

hits