Endelig fremme hos EF Brighton !

Da har jeg endelig settled down litt. Fått litt ting i orden. Puttet tingene mine i skap og skuffer, fått meg noen venner, lært meg hvordan jeg kommer meg frem og tilbake til skolen og skaffet meg busskort for en uke. Skolen er kjempe fin med et typisk britisk preg og har vel funnet ut av mange de som begynte samtidig som meg er utrolig masse verre enn meg i engelsk XD Tok speaking test i går for å sjekke hvordan jeg lå an i engelsk muntlig og han jeg snakket med ville sette meg på nivå 6 av 7 :-o... Men vi ble enige om å sette meg på nivå fem, så kunne jeg heller si i fra senere om jeg syntes det var for enkelt. : D.. Resten av testen (grammatikk osv) for vi svar på senere i dag, spennende, spennende. haha.

Lorraine, Nigel og Ben(de jeg bor hos)  virker kjempe hyggelige. Men snakker mer om de senere når jeg viser bilde osv.

Men blogger mer senere, har ikke bilder nå, så syntes det er bedre å skrive mer når jeg hat det, for da er det enklere å følge med. Har heller ikke nett hjemme, så det må forhåpentligvis skaffes i dg : D

Følg med, mer kommer :D

ef

-Linh♥

10 kommentarer

Kaja

18.sep.2009 kl.11:31

så artig! neste år skal jeg også bo borte :D
Så utrolig kult, er det språkreise eller sånn "high school year"?

Runa

18.sep.2009 kl.11:47

Stilig! :)

worldtraveller

18.sep.2009 kl.13:19

det er en språkskole... utrolig kult, tro meg. på skolen er det mer enn 60 forskjellige nasjonaliteter.. helt sykt,, og kun tre er norske. det er verdt pengene for å si det sånn..

Ivan

19.sep.2009 kl.18:09

"jippi" ????

cecilie

19.sep.2009 kl.20:55

=D kjempe bra at du koser deg masse og har fått nye venner. savner deg her i norge da... gleder meg til å se bilder ;)

worldtraveller

19.sep.2009 kl.21:45

naaw.. savner deg såå utrolig masse også vennen.. skl se etr billetter jg ;P

Silje

20.sep.2009 kl.01:34

Så bra du koser deg i England, ble ikke overraska over at du fikk så bra på engelsken for å si det sånn...du har alltid snakka bra engelsk til folk på jobben ihvertfall :) Du snakker jo nesten med britisk aksent t.o.m.

Du får ha det fint i England da:)

worldtraveller

20.sep.2009 kl.16:24

naaw... takk silje <3..

det skl jeg.. :D hilse folka på jobben da <3

Mamma

20.sep.2009 kl.16:36

Sååå utrolig glad for at du har fått en god start der borte og at det virker som om du har kommet til en fin familie...gleder meg til å høre/lese mer i tiden som kommer....og håper jeg snart ser deg igjen...d r jo masse billige fly-billetter England/Gran Canaria... :-D Masse glad i deg...og UTROLIG stolt... Stor klem, nuss og "kos et hus"... ;-)

Skriv en ny kommentar

hits