Fire dager igjen !

Jaja, da var det fire dager igjen til Brighton. Helt sykt å tenke på at jeg skal være borte fra alle jeg er glad i, i 9 måneder. Gleder meg som en liten unge på julaften, men samtidig gruer meg som et helvete. Tenk 9 måneder helt alene. Dette er så spennende ! Hvem skal jeg bo hos ? Hvem skal jeg dele rom med ? Vil jeg like meg ? Hvordan er skolen ? En million spørsmål går igjennom hodet mitt. Sommerfugler vs. edderkopper i magen min.  Hvem vinner ? Har ihvertfall alt i boks så og si. Litt pakking igjen, men ellers er alt greit.

Noen som har vært i Brighton og har noe å anbefale ? Har du gått på språkskole før evt. hvordan var d ? Hvordan er det å bo hos en vertsfamilie ?

brischool

Dette er EF skolen i Brighton. Er vist der jeg skal gå :S :P <3

-Linh♥

3 kommentarer

Tonia

12.sep.2009 kl.21:38

Jeg har vært i brighton :P Språkreise da x) Det er utrolig koselig der, den byen er driiitfin :D Gled deg masse, det er masse gøy å gjøre, masse folk å møte, og masse fine ting å se, gled deg ! ^^

Katrine

14.sep.2009 kl.11:43

sv: jammen du aner ikke hvor hardt det har vaert for meg de siste 3 mnd :( det kommer til aa bli enda hardere aa reise hjem men jeg tror det er best.

Katrine

14.sep.2009 kl.13:44

sv: men naa har jeg jo egentlig bestemt meg for aa reise hjemn =/ har hatt det saa fuckings toeft naar jeg ikke har visst om jeg burde bli og naa begynenr jeg aa bli usikker igjen. Vaaknet i natt og fikk ikke sove og til slutt begynte jeg aa graate fordi jeg ikke faar vaere med han hele tiden. det er saa komplisert at jeg blir helt mongis. Men naa skal vi til byen saa da kanskje ting blir litt hyggeligere her. kos deg.

Skriv en ny kommentar

hits