Disneyland <3

Jaja, som sagt hadde ikke så bra nett de første dagene, men orker ikke å skrive detaljert for de siste fire dagene for det ville blitt for mye å lese, men her er ihvertfall litt av det :

I løpet de siste fire dagene har jeg kun gjort to ting: Besøkt Disneyland Resort Tokyo og shoppet. Altfor mye å fortelle om Disneyland som var helt sinnsykt, så jeg legger vel egentlig bare ut en del bilder så kan jeg fortelle derfra ; P

tokyo 002tokyo 004
Dette er Cecilie, min reisevenn, foran                                                                                  Dette er toget som kjører fra hotellene 
hovedbutikken, før vi kommer inn i                                                                                        til parken.
selve parken.
tokyo 006

Denne er hovedhoteller, utrolig fint og
har utrolige fine detaljer som f. eks. gjerde
med Mikke Mus hoder.

tokyo 009
 Er han ikke søt, disse statuene er på stolpene
mellom gherdene på vei til Parken <3

tokyo 017

Meg i handlegaten, foran Disneyslottet
(ser du det bak meg, er det ikke flott?)
                                                                                                                            
tokyo 043
 
Lunchen min <3

tokyo 070

Dette bilde er tatt fra paraden som var den
dagen. Utrolig mange vogner, og så flotte de var. <3

tokyo 057

Disse jentene var feene fra Drømmeland
Mange slike jenter var kledd forskjellige
og danset vakkert til musikken, samtidig som
de sjarmerte små barn <3

tokyo 105

Disney slottet <3

Utenom alt det fine vi så, var det masse vi kjøpte, tror vi handlet for 2000 kroner om ikke mer der inne : S haha. men det meste bemerkelsesverdige var det vi ikke fikk lov til å ta bilde av. Det var Pirates of the Carribean. Båten gikk inn en tunnel og der fikk vi se "scener" fra typiske pirat hendelser og dukkene der var så bra lagd og beveget seg slik at du skulle tro at de var levende nesten. Om ikke det var nok så var det mulig å spise der inne etterpå ved den fineste scenen hvor det var mørkt og det virket seriøst som om vi faktisk var ute. Og oppe på himmelen kom det stjerneskudd noen ganger og små lamper så ut som ildfluer. Er kjempe vanskelig å forklare, men det var så romentisk og vakkert, at der er verdt et besøk <3.
 
Har du noen gang vært her eller noen andre Disneyland Resorts? Eller ønsker du kanskje å besøke en av de en dag? Hva likte det best? Hva forventer du når du besøker Disneyland? Noen minner/ønsker du vil dele med meg?

-Linh♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits