Hello Japan !

Har ikke hatt godt nok internett før nå, så har dessverre ikke blitt noe blogging før nå. Så vi later som dette ble skrevet den 27. august = P

Klokka 10.00 Japansk tid, ankom vi Narita flyplass. Vi gikk av flyet og måtte først igjennom en sikkerhetskontroll før vi kunne hente bagasjen vår. Jeg som ikke har besøkt et land som er så opptatt av sikkerhet syntes det faktisk var litt ekkelt fordi han så på passe, tok fingeravtrykk av begge pekefingerene mine og tok bilde av meg før jeg kunne gå videre. Spooky. Deretter var det så å hente bagasjen for å så gå igjennom en kontroll til, hvor de skulle sjekke om jeg hadde noe i bagasjen som ikke var lov eller om jeg hadde for mye av noe, for å så fortelle hvorfor vi skulle være her og hvor lenge.

diverse 116

De så litt slik ut, men denne fikk vi i Russland !

Deretter var det så å finne ut det viktigste : Hvor hostellet var : P. Etter masse om og men og litt til så kom vi oss dit vi skulle til slutt.

331452

Dette er rommet vårt. Ikke noe fancy, men det er billig. Ca 4000 kr for to personer for 10 dager.

Etter at vi hadde fått alle tingene på plass reiste vi ut litte gran for å bli kjent med nabolaget og spise litt. Da vi kom hjem var det å legge seg ned på sengen, no som endte med søvn. To slitene turister.

Legger med litt random bilder av det vi så første dagen :

diverse 123

Jeg fant, jeg fant XD Ja det stemmer den sitter i bakken. Men slapp av det finnes ordentlig toaletter også. Som lager havmusikk når du setter deg ned slik at ingen hører at du er på toalettet og trekker ned av seg selv når du reiser deg. Japansk kunst  XD

diverse 125

Ja? Hvor skulle vi?

diverse 127

Naaam.. Disse får du kjøpt overalt .. Du varmer de i micro'en.. Utrolig gode : P

diverse 128

Disse er også nam nam. De innholder ost og skinke. Cecilie's (min venninne) favoritt !

diverse 129

Naw. Panda kjeks <3

diverse 133

Slik ser de ut .. Men alle har selvfølgelig forskjellige munner da : P


Har du noen gang vært i Japan? Hva mener du om at det er så stor sikkerthetsgreie  før du kan komme inn i et land, nyttig eller bortkastet tid? Noe du lurer på om Tokyo?

-Linh♥

2 kommentarer

Ivan

30.aug.2009 kl.18:27

Har dere det bra? Bestemor har kommet hjem nå.

worldtraveller

31.aug.2009 kl.16:00

Heihei.. Ja, vi elsker Japan. ! Tror jeg flytter hit jg : P .. Dere da, stille uten oss ? Hilse bestemor da : D

Skriv en ny kommentar

hits